Anmäl dig till årets kåring!

Nu har vi öppnat för anmälningar till årets kåring som går av stapeln den 22 juli i Falköping. Rutinerad visare eller första gången? Alla är välkomna och hjälp att få finns på plats för den som inte är så van. Det är bra att öva hemma på att visa hästen vid hand, både skritt, trav och att stå still och ställa upp sig korrekt.  Vi anordnar i vanlig ordning grillkväll för SKN-medlemmar i samband med kåringen, anmälan sker på plats.

Alla dokumenten hittar du i kalendern och de finns även på sidan för kåring.


Häng med till Danmark!

I år blir SKN 25 år och vi har givetvis funderat på hur det ska firas.  Vi tänkte att en gemensam resa till vårt grannland, och knabstrupperns hemland, Danmark vore trevligt!  Sista helgen i augusti arrangerar de utställning/premiering med både ston, föl, unghästar och hingstar på Själland och vi tänkte åka dit! Föreningen står för resan (mindre buss/bilar beroende på antal personer).  Vilken ort bil/buss utgår från beror på hur intresset ser ut,  avreseort läggs ut inför definitiv anmälan.  Övernattning i tält alt om man vill ordna egen logi.

Om du är intresserad av att följa med så fyll gärna i intresseanmälan nedan. Obs att det inte är något bindande utan endast intresseanmälan, definitiv information och anmälan kommer att läggas upp på hemsidan längre fram samt mailas till de som har anmält sig nedan.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ort

Ev meddelande